Nu har jag inte skrivit på några dagar och vad händer. Jag får ett fasligt dåligt samvete. Men det är bara att komma upp på bryggan eller barrikaden eller upp på taket eller var jag nu ska stå och vifta med flaggan. En Stadraflagga som får vaja för vinden inför det som komma skall.

Sitter på Stadra, nu har värmen kommit upp i kroppen men huva vad jag frös först. Var tvungen att krypa ner under duntäcket för att återfå värmen.

I dag skulle jag pluggat mer text till Martin Mutter-spelningen på torsdag men än återstår lite tid. Det var väldigt roligt att träffa Muttrarna senast, och att få repa med Inger och med Carina. Eva H ska hjälpa mig med textplugg på tisdag och jag tror att jag kommer sätta det. Eller rättare, jag måste sätta texten tills på torsdag.

Vi har fått iväg ansökan till Dramatikerutskottet och fått iväg ansökan KUR på litterära evenemang. Det återstår några ansökningar och det återstår företag och privatsponsring. Så än så länge kan jag inte koppa av den delen av arbetet. Men jag är oerhört glad att Elizabeth är med och arbetar, hon gör snygga jobb och har en glad attityd. Vi ska komma igenom det här också. Sedan är det att utifrån Karin Wettermarks direktiv utarbeta en till som ska handla om utvecklingspengar. Än så länge inga svar mer än från Samfundet De Nio, där det ju blev avslag.

Nu ska jag förbereda samtal med Isabelle Moreau, inför scenskolans seminarium på söndag. Kul och jobba med henne igen.