Idag är det brandskydd. Vi har det vartannat år. Utmärkt och mycket bra att Mats L är med. Toppen att ha en sådan kraft i styrelsen. Mats var ju förut chef på BMB och kan på det sättet alla sådana här frågor. Elizabeth, Mats och jag har uppstart vid nio.

Jag tycker jag glömmer saker hela tiden. Det oroar. Så mycket som ska drivas framåt, det är nödvändigt att jag börjar med listor och med block. Kom i alla fall ihåg att få mammas deklaration inskickad. Det var nödvändigt att hålla handen och hjälpa henne, hennes namn blir alltför tokigt annars. Sedan skrev jag på en stor lapp Byta däck. Ska ringa till Stefan i Nora och kolla om han kan ta emot mig i morgon bitti, innan jag åker till Stockholm.

I eftermiddag kommer praktikanter också. Måtte det bli bra folk, måtte det bli en bra stämning. Så mycket folk som kommer att snurra här i sommar, byggjobbare, teaterfolk, utejobbare, kafé.

Det har återigen varit frost i natt, men när jag tittat på väderprognoserna verkar det nu vara slut med minus. Vi behöver åter värme, det är ett som är säkert.

I morgon kommer Rune hem från sin långa resa. Tala om att jag är nyfiken på att höra om allt………