Det är kväll, dagen innan nationaldagen. Tyvärr hinner jag inte delta i något officiellt firande, eftersom vi kommer att repetera i morgon, tillsammans med barnen. Mycket händer hela tiden, ibland går det framåt med en rasande fart, ibland får det vara så att det stampar.

Utskicket är nu tillslut iväg till tryckeriet för tryck, äntligen. Men jag är rädd för att de inte kommer kunna göra något förrän nästnästa vecka. Allt blir försenat.

Musiken är ljuvlig. Jag smittas av denna 1600-talston, av det som både ligger nära, ligger i en svunnen tid, med en tonalitet som är annorlunda, även vad beträffar viss rytmik. Spännande med denna musik, och den gör mig på gott humör!

Läget i Ukraina följer jag bäst jag kan, läser artiklarna och lever mig in. Det är ju hoppfullt med den västra delen av landet, läste i SvD idag om en kille i Lviv som säljer skor, jumpaskor och moderna skor. Han sliter mot myndigheter och artikeln gav en levande bild av hans vardag. Mycket intressant.
Tänker på de vi lärde känna i Kiev, ja från början stötte vi på dem på Krim. Those were the days my friend………

Hör röster i köket, vi ska äta rätt snart. Middagen har blivit försenad, men det gör mig inte så mycket.
Lite hungrig. Vi lever just nu i en period där maten får en ljuvlig och framträdande plats.

Detta sceneri hade jag i sjön, sommaren 2002, vår Hjalmar Bergmansommar. Vi spelade på Lilla scenen, dörren mot sjön var öppen, och där gick jag och ledde en cykel i vattnet. Sånt kan hända i Landet Stadra.