Flera olika saker gör mig eftertänksam ikväll. Jag både vet om vad det är och samtidigt kan jag inte greppa om det. Någonstans mal det därinne, något som ska ut.

Det är dödstyst här på Stadra. Jo visst, en radio står på ute i köket och låter på avstånd, annars ringer tystnaden i huvudet på mig. Har talat med Rune i kväll igen. Han har sett en clownföreställning i Helsingfors idag. Var väl inte helt och hållet uppfylld av den. Tänker på min egen relation till clownföreställningar, hur oerhört svårt jag har för teaterclowner. Inte cirkusclowner, dem gillar jag. Kan inte få in i skallen varför alla måste tala barnspråk. Varför? Och jag tycker att det lätt kan tendera att bli för sin egen skull. När jag såg Cyrano inne i Örebro var väl första akten över två timmar. För att de ideligen skulle ut i salongen och vara interaktiva med publiken. Ta upp minsta vink från publik. Är det jag som inte har någon humor? Är jag skinntorr? Eller. Jag reagerar lika mycket som när ståupparna började och alla jublade. It´s not my cup af the. Sorry.
Jo, det är väldigt skönt att vara här. Just nu i alla fall. Och just nu väntar min binge. Så det så.
Kan inte låta bli att publicera denna bild. Som är tagen i Herzegovina!!!! Jag skulle aldrig kunnat gissa på. Men så är det.