Praktfullt på mor! I Herrummet på Stadra

Foto: Magnus Wetterholm

Sitter och jäspar så att käken nästan går ur led. Trött, tröttare, tröttast. Vem är det då???

Nöjd efter dagen, trots att det var stressigt. Inte nöjd med det jag ska betala till tandläkaren däremot. Men jag har lovat mig att jag ska vara snygg i munnen.
Tusen miljoner ärenden i Nora. Från ena stället till det andra. Sånt tröttar.
En alldeles utmärkt repetition med Eva på kvällen, i stearinljusets sken, så att vi fick prova det. Jag har fått skriva om mellantexter till viss del. Men det blir bättre.
Carl Jan kom förbi som hastigast med Knut Knutsson, från antikprogrammet på tv. Han höll på att falla baklänges när han såg klockan i gamla salongen. Samt tapeterna därinne. Ja det är ett otroligt vackert rum.
Måtte det gå bra i morgon. Måtte det bli kul. Måtte det landa hos publiken. Vi har jobbat i alla fall, det är ett som är säkert. Jag vill att Hjalmar S ska bli bra. Klart som korvspat att jag vill det! Det blir pirrigt i morgon, recensent samt fyra personer från Hjalmars Söderbergsällskapet. Jo Man tackar. Måtte vi hålla, vi tre.
Gav mamma en semla idag. Hon blev överlycklig. Hon visar mig en sådan kärlek och tillit hela tiden att jag bara smälter. Är lycklig över att ha henne, över att få klappa hennes kind, över att se hennes ögon.
Ögonen går i kors, måste sova. Rapport kommer ändå skrivas in här om hur det gått med Hjalmar S. On Ice