Så trött att jag knappt hänger ihop. Avslaget från Akademien drog ner mig fullständigt i skorna. Skulle önska att jag visste hur de resonerade. Det är som Lasse F säger, vi skulle egentligen ringa upp dem meddetsamma för att höra oss för varför.

Försöker uppamma mina krafter men det är svårt. Förhoppningsvis återkommer lusten i samband med repetitionerna.
Ett utmärkt styrelsemöte i kväll. Lasse F är fantastisk. Håller ihop det, skjuter in en massa positiv energi. Och ställer krav, vilket jag gillar.
Grabbarna har fortsatt att filma mig idag. Jag blir stundtals generad över deras närvaro, att bara fortsätta titta in i kameran och bara prata på. Sedan är det ju så trevliga och ser så förbaskat snygga ut så man vill bara fortsätta för den skull. Hoppas att jag får se hur deras film sedan blir, klart att jag är lite nyfiken på filmen.
Ögonan kippar. Bästa att gå till sängs.