Här är jag.

I morgon släpper vi biljetterna. Hohaj, så spännande att avläsa temperaturen. Hohaj, det får bli som mitt utropstecken.

Ständigt och varje dag är det saker att ta i. Jag säger till mig själv, efter 23 maj kan jag inte ta i andra saker, då kommer jag koncentrera mig på repetitionerna. Måtte jag komma dithän att saker har ordnat till sig och att jag inte behöver oroa mig för annat.

Idag. Möten med Länsstyrelsen angående skyltarna som ska upp här. Det var William (ny bekantskap) och denna urhärliga Elisabeth från dem. Lite småjusteringar med placeringarna, men i huvudsak bra. Och diskussioner om tillgänglighet när man läser på dem.
Möte med Länsförsäkringar Bergslagen. Gick också bra. Men man måste engagera sig helhjärtat. Det går inte att göra något bara till hälften. Du måste in med hela ditt jag i samtal och i arbetet.

Jobb här. Som vanligt ringa, skriva, driva. Ja allt det gamla vanliga.

Elizabeth och jag har ställt iordning i Teaterfoajén idag. Den röda mattan för publiken, är på plats och det blev riktigt riktigt fint. Nu är det en filmstjärnematta att gå på. Roligt att få höra publikreaktioner i morgon.

 nu, säng, natt, sova, drömma, få kraft. Samtidigt. upp tidigt i morgon bitti. lång dag. lång.

Godnatt.