Lagårdsdramatik. Irosa och med publik.

Foto: Magnus Wetterholm och Renate Stridh

Intressant och givande. Stillhet och koncentration. Kaffe, text, siffor. Snötvitt, bomull, hölje, kokong.

Arbete med ansökningarna. KUR, Helge, Stora.
Johan skriver på pjäsen. Mäkta spännande. Han kluckar, är glad, lite fundersam. Skriver, undersöker, begrundar.
Blev glad för han såg vår ansökan och tycker att den är föredömligt utförd! Ödmjuk, samtidigt kaxig. Med innehåll och med skärpa.
Arbete, arbete, arbete. När tar det slut. Jag jobbar så jag glömmer bort tiden, ändå hinner jag inte med allt som ska göras. F-n!
Det är gudomligt, gudomligt vackert ute. Över sjön var det en nästan rosa färg förut. Solen skiner så smått, klarar inte att värma men gör det så vackert. Husen ligger inbäddade i ett frostvitt. Träden står där nakna och sköna. Stadra är ett gudomligt ställe. Landet Stadra är så starkt och välgörande.
Haft lite kontakt per SMS med Marika L. Hon blev jättglad för blommorna från Rune och mig. Roligt! Och hon blev jätteglad för mina tankar. Så kul. Jag tror att det är en hejdundrande föreställning hon är med i. Så nyfiken.