Solen skiner, det är ljuvligt ute, man skulle dock önska att det var lite varmare.

Jag har haft Raoul H här idag från Länsantikvarieämbetet. Han är alltid en sådan amussant man tala med, ett ljuvligt skratt och ett gott humör. Vi tittade på Badhuset, som jag är rädd inte ska klara så många vintrar till, och den jordkällare som ännu inte är renoverad. Han var mycket nöjd med arbetena med Magasinet, och det var ju riktigt roligt att höra. Vi gick igenom lite dåliga fönster också. 
Jag har instruerat Torgny och Daniel en hel del, mest är de självgående. Och jag litar på dem. Skönt. Skönt. Skönt. 
Hemsidan ligger ute nu, och det var ju spännande hur det tar sig ut. Vi har alla känt en stress för den men nu börjar det rulla på. Elizabeth har påtagit sig kontakten med Lowe, i alla fall om jag inte hinner. Och nu snart börjar repetitionerna. Kan inte förstå det. Redan. 
Om jag suttit för länge vid datorn går jag en tur i parken. Tröttnar inte på den, tycker istället att den bara blir allt vackrare. Nu har de fått fram och snyggat till Punchlunden också. Ännu ett av dessa rum som finns överallt här.
Vi har styrelsemöte i byalaget i kväll, troligtvis är det mest planering inför årsmötet. Styrelsemötet är hos Ulla så det tar bara några få minuter. 
Jag har kvar att skriva fler texter och jag känner att det inte är lika lätt att få snurr på texter hela tiden. Jag blir lite mosig i roten ibland. Växlar av med utomhusarbete och en och annan patience. Att lägga korten får mig att tvätta hjärnan, rensa, inte tänka på något speciellt, vara tom under ett ögonblick. Det är nyttigt. 
Oj nu rusar tiden iväg, snart börjar vi hos Ulla. 
Hej hopp liksom!