Bästa publik!
Eftersom vi nu lever i en tid med stränga restriktioner kring den pågående pandemin medför det att för tillfället varken kan, vill eller bör vi samla publik till någon av våra föreställningar. Trots att vi har spelat den stora framgången Det kom så mycket emellan för en mycket liten publik och med rigorös säkerhet på vår lilla nyöppnade scen.
Vår längtan att få spela på Bergslagen minsta teater kvarstår och scenen ska ju finnas kvar i många år framöver.
I samband med att föreställningar för tillfället inte kan bli av betalar vi/Nortic självklart tillbaka pengar till er som redan skaffat biljett.
Och vi kommer att komma igen!! Så snart vi kan blicka framåt återkommer vi med information om nya föreställningar av Det kom så mycket emellan på vår lilla scen i Nora.
Vår målsättning är också att till sommaren få ge en ny uppsättning, komedin Dollar av Hjalmar Bergman, den som var avsedd att spelas sommaren 2020.
Kära publik, vi är djupt tacksamma för att ni tror på oss och visar oss solidaritet. Fortsätt håll kontakt med oss och när tiden lättar välkomna tillbaka. Med varma och de bästa hälsningar till er från
Magnus Wetterholm, konstnärlig ledare av Stadra Teater