Idag begravs Barry Mostberg. Jag skulle så gärna velat kunna vara med. Talade med Jocke igår, han sa att det var 80 personer anmälda till minnesstunden. Det skulle varit så starkt att gå återknyta banden ner till Karlskrona igen, men det går inte att åka med tanke på allt jobb.

Idag ska Eva och jag möta Martin Dyfverman från SR Örebro, för att spela in och tala omkring Stadra Vinterscen. Vi repeterade och arbetade igår och det var riktigt roligt och givande. Men det är mycket kvar. Bra att få med ett inslag i det programmet och jag tror att vi kommer sälja en del biljetter på det. Han är så himla fin Martin, och har nivå och är bildad. Jag tycker mycket om honom.
Idag ska Sparbanksstiftelsen Bergslagen gå, i morgon Sparbanksstiftelsen Nya. Sedan är alla stora klara. Pust. Så skönt. Som jag kämpat. Så mycket oro som varit förknippat med det. Nu äntligen. Hurra. Sedan väntar företagen men de är inte lika ansträngande, förutom att jag känner mig som ett fnask, som ska runt och tigga pengar och sälja varor. Men det är bara att göra det.
Avanti! Sempre avanti!