Åh vad jag gillar ungarna som är med i föreställningen. De är så härliga och det är så mycket liv runt omkring dem. Nästa lördag slutar Martin och Lovisa, det kommer bli så tomt efter dem. Sedan en vecka till med de andra som är med i grupp ett. Hoppas att vi kan få tag på några frivilliga andra som kan vara med. Alltså när Martin kommer in i logen och klappar sig på magen, och imiterar mig som Edvard Persson, då blir det mycket roligt.

I kväll (eller rättare i eftermiddag för vi spelar ju 17 på lördagar) så har vi så gott som utsålt. Klart att det gläder ett teaterchefshjärta kolossalt. Mer av den varan, och det är ju publik man vill ha när man spelar. Klart som korvspat.

Pressrummet (det fysiska) har jag fått klart så gott som helt och hållet idag. Mycket skönt. Bilderna är uppe, recensioner på plats. Lite småfiffel kvar att göra är det dock.

Ulla ska snart börja med en guidning. Hon gjorde visst väldigt fint ifrån sig senast. Hoppas att det är stimulerande för henne, med den direkta publikkontakten.

Nu, kort microvila innan allt kring föreställning drar igång.