Ja det blev snyggt som den med bilden jag la ut, det lockar mig att lägga ut fler bilder. Kära nån vad jag hittat på genom åren, ibland känns det som en fors av idéer som ska ut och bli verkliga. Glömmer aldrig Katta Widell när hon sa till mig på skarpen. Jag hade som vanligt kommit på något och mycket mycket allvarligt sa hon till mig: INTE EN IDÉ TILL. Jag kan skratta åt mig själv nu.

Men det är idéerna som hållit mig levande och vid vigör. Jag roas ju av dessa, av tanken på hur det kan bli, se ut, på vilket sätt de kan träffa åskådaren. Ett slags obändigt flöde som ska ut.

Alla bilderna är tagna av Kajsa Grebäck. Alla kostymerna var inhyrda från Östgötateatern. Till alla inblandande och berörda, tack för stöttning och för att ni trott på mina idéer…

År 2001.Från utställningen Ut ur garderoben, Etablissemang 1

År 2001.Från utställningen Ut ur garderoben, Etablissemang 1

P73100351-225x300Damen i guld
Dansande dam

I närbild