Idag är det årsmöte för Stadra Sommarscens Vänner hemma hos mig. Slarvpellen Magnus får sätta fart för att få iordning på mycket här hemma. Ändå orkar jag inte hålla ett högt tempo eftersom jag inte är bra. Börjar bli lite orolig för kroppen, att det är något som brakat iväg åt fel håll.

Få se hur många som kommer. Mars är årsmötetsmånad, det är lätt att folk tråkas ut av allt för många årsmöten att gå på. Men jag tycker det borde vara lite stimulerande att komma till en miljö som här på Etablissemang 1 för att gå på årsmöte. Finns det för övrigt någon synonym för årsmöte? Vet att Marie Wirde ska väljas in i styrelsen, alldeles utmärkt val. Jag känner ju inte henne men har hört mycket gott om henne. Jag ska även förbereda mig för att tala om utbud och allt som sker.
De har talat om vikten av tystnad på radio idag på morgonen. Egentligen en paradox, att tala om tystnad. Mycket handlade om retreat och meditation. Men även en läkare som talade om nödvändigheten av tystnad. Befrielsen från val, från tankar, från zoner där du ska vara aktiv hela tiden, aktiv i tanken, aktiv i att befinna dig, aktiv i att ständigt, ständigt gör val. Mycket intressant. Trots att jag sitter och skriver nu så och därmed använder tanken, njuter jag av att det inte är så mycket ljud omkring mig.
Orolig för kroppen som sagt. Nu har jag haft något som pågått i snart en vecka. Måtte det ge sig. Kroppen kan inte absorbera och ta upp så mycket näring. Inte bra.
Om jag kan så ska jag arbeta vidare med ansökningar idag. Det beror på hur långt jag hinner med städning här hemma. Skulle också vilja få i mig frisk luft och inte bara vara inomhus. Ingen sol ännu men man får feelingen av att våren kan vara på väg. Sinnet jublar av det.