Solen vräker in genom fönstren. All smuts skiner så det står härliga till. Arbetsro överallt, Katta sitter vid arbetsplats i köket, Ulla är här och svabbar. Jag försöker beta av det en efter det andra. Framför allt försöker jag inge mig mod att ringa kulturattachén på Norges ambassad. Blir så förfärligt blyg och vet inte om jag ska börja stamma eller ej, men det har jag inget utför. Det är bara att göra det. 

Barbara är uppåt. Hon kommer nästa lördag, för att förbereda sig och vara på plats inför anställningsintervju. Tänk om hon får det, vilken grej det blir. En av mina bästa vänner. Och på nära håll. 
Jobbar vidare och plockar med bilder, det tar så oerhört mycket tid. Lowe ska ha för hemsidan. jag ska hitta, märka upp, bränna. Ingen idé att maila det skulle ta på tok för mycket tid. 
I kväll årsmöte för IKC, vi blir inte så många men kommer att vara beslutsfäiga. Ger oss själva ansvarsfrihet, men men men vi har revisionsintyget i ryggen och det ger oss stadga. Det var nog väldigt bra att Carl Jan drev den frågan att vi ska ha allting reviderat, han argumenterade ju för bidragens skull. Och jag om någon önskar ordning och reda. Att det ska vara snyggt skött. 
I morgon är det då invigning av Kultur och Måltidsväg 244. Jag har även jobbat vidare med mitt tal. Har nog en hel del i min hand, men det ska kompletteras lite,  och jag ska tänka igenom allt så det kommer i rätt ordning. Visade mamma tre av obeliskerna igår och hon tyckte de var riktigt fina. Jag finner dem mycket snyggare än vad jag vågat drömma om, speciellt med namnskyltsbandet till. Ursnyggt. Ser man obeliskerna så glömmer man det aldrig. Vi kommer vinna detta med att det går att förknippa vägen men kultur och måltid och göra den speciell, och det var det vi ville uppnå.
Fortsätter med telefon nu.