Så länge sedan jag var igång med bloggande. Men det har snurrat för mycket ikring mig, jag har inte varit på humör. Nej då är det bättre att göra ett uppehåll ett tag.

Om jag legat nere med att producera. Skojar du? Här har jag jobbat på så det stått härliga till.
Idag. Prodmöte på morgonen. Genomgång av dagens arbeten med Katta. Hon är en klippa, alltid att lita på. 
Jag fick tag på Roy Bjerke tillslut. Skönt, för jag var lite orolig att han inte var med på banan, men se det är han. Då kan jag räkna med att det är fulltaligt till trollerifestivalen. Nu äntligen kan jag kontakta Norges Ambassad. Måtte det gå vägen men de har ju lovat mig förut. 
Fick tag på Sven-Yngve, Svyngve kallad, angående itusågningslåda. Han var väldigt tillmötesgående idag och jag ska höra av mig igen om en vecka. 
Och pratade med den förtjusande fröken Persson, Ninn Persson, som är som en livsinjektion. Hon är så söt och så stimulerande att tala med. Genomgång om lite tider och annat praktiskt. Jag tror att hon gärna hade åkt på en fest nere hon Kerstin B i Östergötland men det krockar med våra spelningar. 
Jag fick med min söta mor på en liten färd idag, hon var med på noterna direkt. Visade henne obeliskerna resta längs Kultur och Måltidsväg 244. Tror att hon gillade dem, verkligen. På fredag är det invigning av detta projekt och jag håller på att skriva på talet. Lite osäker på ingången men tror att jag fått tag på rätt linje. 
O så livsandarna spratt till när jag stannade vid bäcken som rinner ut vid allévägen vid Stadra. Såg något stort som splatte till. Och så är det en bäver! I bäcken. Inte en liten unge utan en riktigt stor bäver och se jag blev så glad. 
Men känner mig hatiskt mot dessa förbaskade kanadagäss, jag bara avskyr, avskyr, avskyr dem. Det är inget sant nöje, inget man vill proritera, att gå och plocka gåsbajs i en timme innan föreställning. Detta träck är så avskyvärt och dessa fåglar har inget i vår fauna att göra. 
Ted S skickade mail om sin nya hemsida. Jätte, jättefin, stålande att få ta del av allt han gjort och jag menar det är inte lite det. Märkligt att känna en sådan kultförklarad person, att umgås med honom. Han gjorde reklam inför vår reading på söndag, ute på Svalbo. Himla just av honom, samtidigt, han deltar ju själv. Men snyggt att skriva på det sättet som han gör. Längtar efter att få börja repetera pjäsen, uppe på tiljorna med kära kolleger. 
I morgon är det årsmöte IKC, tror att vi är beslutsfäiga. 
Jag har mer att förbereda. Fredag invigning av K & Mväg 244. Lördag röjardag, söndag reading. Ja nog står man på.