Det är fredag, vilket innebär att jag inte kommer kunna ringa runt och driva frågor på det sättet. Men jag har annat att göra, dels arbeta med höstprojektet. Brr, jag är nervös för det här. Måtte det gå bra tillsammans med Magnus Lindén. Vi blir AB MAGNUS OCH MAGNUS, som jag kallat det på skoj. Nu får jag en duvning när jag kommer ut i skolorna och ska jobba direkt ner på golvet. Men jag tycker naturligtvis att det ska bli kul också. Sedan väntar allt det andra.

Och så är det hela redovisningen. Är i startgroparna för det men har långt kvar.

Har varit på ett uppföljningsmöte med Karin A om ekonomi. Har varit på Stadra och jobbat med Ulla.

Nu väntar mycket möten framåt, i Örebro och i Stockholm. Så visst är det snurr på livet. Det gäller att hålla i sig och det gäller att få de olika delarna i mitt arbete att avancera framåt.

Jag återkommer snart.