Jag känner att jag har lite andan i halsgropen. Bland annat för att jag har ett splittrat perspektiv. Det är många saker som jag har iståndsatt och som jag kommit en bit på väg med.

Speciellt stolt är jag över samtalet med TV. Med Tvärsnytt. Det kan mycket väl tänkas att de kommer i kväll, då är det andra gången de är här. Inte illa pinkat i sådana fall. Jag kunde dra flera ess ur rockärmen. Och då framför allt det som handlar om våra fantastiska recensioner. Hon hade läst SvD idag och kommenterade det.
Sedan hoppas jag ha fått till en artikel i NA om Claes-Göran. Det är mycket som ska göras inför hans kväll på lördag.
Håller på att resa upp Stadra ur allt som legat framme och skräpat sedan premiären. Barbara kommenterar att det är skönt och det är annorlunda för henne att komma när vi haft premiär. Det är inte en myrstack eller en massa premiärsurr i vägen.
Roligt att ha Barbara och Benny här. Det är ju första gången för Benny och han har gått runt här med stora förundrade ögon.
Stefan får vi upp material om, det har fattats och han var ledsen för det. Men nu kommer det upp. Han har gjort en fantastisk utställning, fantastisk installation. Och det måste vi uppmärksamma.
I kväll kommer Renate och Staffan Fryklund. Det är ju alltid kärt när de kommer, i år är det första gången när de kommer tillbaka från Jämtland, förut har det ju alltid varit på väg dit upp.
Vi verkar få ordentligt med publik till ikväll. Alldeles utmärkt! Det har stigit sedan igår en hel del, nu ligger vi på bortåt 125. Kanske, kanske kan vi komma upp på 140.