Är det inte en av våra uppgifter – att sprida glädje. Det gör i alla fall inte världen sämre. Precis som att vara artig. Det gör faktiskt världen inte sämre. Bilderna från Oslo, denna urtrevliga stad. Och vilket operahus! Världens vackraste. Foto: Magnus Wetterholm

Affischen till Hjalmar S. On Ice, speciellt A3 blev riktigt bra. Nöjd (och hur ofta skriver jag det). Bilden fick en framträdande plats och bar affischen vidare. Bra tycker jag i alla fulla fall. Möjligen, möjligen, och det vet jag med mig, kunde den haft lite mera kraft i färgerna. Ser sen. Det är när den kommer upp som man ser om den fungerar.

Jobbat relativt intensivt och med lyckat resultat. Rune hörde av sig med förslaget från Pygmé att vi skulle anlita Dragan som han jobbar med, till sommaren. Och jag börjar bli riktigt tänd på den idéen. Han har gett ett intressant och pålitligt intryck. Ska jobba vidare på detta spår. En kombination av Renate med flera, händig och med teknik i fingrarna. Renate ska ju med all sannolikhet inte vara med och det är bara så tråkigt. Ska kämpa för att Carina ska få sätta ljus men var vi hamnar där det vete gudarna.
Ulrika kom förbi idag. Det var så himla trevligt, och rasande grann är hon också. Skönt att vi kunde ge varandra tid, vi ser varandras hus men ger oss inte tid att stanna till så ofta utan är mest fokuserade på att komma fram. En fundering är att ta med henne i juni, som sömmerska. Det skulle också kunna bli en höjdare.
Fått iväg texten som ska till Peter Englund för att tvätta till Karin. Tänk, alltid så nervöst att skicka till Akademien, jag går runt och skakar och darrar. Men varför det Magnus??? Ja, nu kan i alla fall denna ansökan snart gå iväg.
Riktigt lyckat möte med Regionförbundet igår. Jag gillar dem verkligen, Karin och Rikard -de som jag träffat mest. Uppfattar som att de lyssnar på mig, tar in mina idéer, vill räkna in vad vi skapar och kreerar (länge sedan jag använde ordet kreerar, verkligen ett snyggt ord) på Stadra. Men fortfarande är det en lång väg att gå. Får jag iväg till Akademien och till Sparbanksstiftelsen, då kan jag börja andas lugnare.
I morgon väntar Länsteatern och Måns L. Första mötet med honom. Lite fundersam eller undrande mer än nervös. Måtte det dock gå väl. Det vet jag snart.
Nu snart säng. Alltså så skönt, så ljuvligt, att efter en dag få krypa ner, värma upp sig mellan duntäcke och lakan och muffsa. Muffsa är ett riktigt roligt ord. Det hoppa och skuttar bra i munnen. Intressant morgondag väntar. Avanti. Framåt. Avanti