Det blir som att tuta och köra återigen, förhoppningsvis kommer jag in på min gamla bloggsida men det vet jag inte. Allt var utbytt och har man inte bloggat på ett tag så åker man ur leken.

Och det finns ork från min sida att börja skriva på nätet. Det blev för mycket förut.
Befrielsen av att ha kostat på mig tilläggstjänsten med det mobila bredbandet, att kunna sitta hemma och skriva. Jag återvann lugn och ro och har faktiskt fått mycket gjort idag.
Det är så stärkande med att åter vara igång med promenaderna på morgonen. Direkt när jag vaknar så på med kläderna och ut på vift, ut på promenad med ett äpple som start. Jag vaknar, jag blir skärpt i huvudet och jag orkar jobba på ett annat sätt. Utmärkt.
Är stolt över att jag fått klaff på så mycket med Gubben och blomman idag. Fått till ett möte med socialchefen för att planlägga föreställningarna. Allt bemöter detta projekt med glädje, alla ser positivt på det.
Tystnade och koncentrationen är total. Stillhet i huset. Snart ger jag mig med dagens arbete och tar kväll. Men det är bara att konstaterar, att ha detta mobila bredband med mig har inneburit en befrielse.
Göran Hägglund och hans Kristdemokraterna är ute och gläfser. Vanligt folk, vanligt folk, vanligt folk, han suckar och han ber, han ropar och han kvider för att vara vanligt folks försvarare. Men vad är vanligt folk. Finns någon som bara är vanlig????
Jag återkommer.