Jag är så sur på mig själv att jag inte kan få fram några texter. Det går inte, fast jag suttit och stirrat in i skärmen och försökt förstå vad jag vill berätta. Det mest radikala är att jag kommer i säng illa snabbt och försöker sova för att vara utvilad i morgon.

Ett mycket intressant program på tv, de tre nordiska kronprinsarna/prinsessan på gemensam tur till Grönland för att ta dela av klimatförändringen. Det framstår som unga och hungriga, som att de som kungligheter kommer att tillföra miljötänkande när de sitter på tronen. Mycket intressant. Allt tre gjorde ett sympatiskt intryck. Det aktualiseras hela tiden om vi ska ha ett kungahus, nu när det är bröllop i sommar mellan Victoria och Daniel. Jag säger då det, är helt ointresserad av republik och president. Skulle absolut inte vilja rösta på ännu en person, det räcker med all pajkastning som är i samband med vanligt val.
Vi har fått så oerhört mycket beröm från alla möjliga människor efter Hjalmar S On Ice. Mycket mycket roligt. Idag var det senast Martin Dyfverman på radion och Kristina Henricson från Grythyttan. Jag blir så väldigt glad. Utdelning till oss, publiken har fått uppleva något starkt, precis som jag ville. Underbart.
Ska plugga vidare nu på De gamla, för att få den att sitta. Den lever nästan, nästan helt inne i mig men jag har lite kvar.