Välkomna alla läsare. Magnus är tillbaka vid tangenterna, efter ett välbehövligt uppehåll.

Japp, jag är tillbaka i verkligheten. Vad är verkligheten? Egentligen. Där man suckar och larmar och bär sig till. Nej det var för hårt sagt. Det var inte menat så. Men larmar är ett ord jag förknippar med Shakespeare. Larmar och …… Fasen, jag får inte fram det. Ett så känt citat.

Tillbaka till arbete. Tillbaka efter påskens avkoppling. I stort sett lyckades jag koppla bort arbete, men visst fanns det där och bet mig i skinnet. Oron för att inte få till det, att inte klara av allt arbete.
Än så länge inte några besked om ansökningarna. Det är läskigt att inte veta. Var pissrädd när jag slog på datorn idag, ifall det till exempel skulle vara något från Kulturrådet. Men inga besked ännu. Får tänka på att gudarna står mig bi, som Karin S tycker att det gör. Ja, jag hoppas på det.
Skönt att vara på Stadra. Nu ska jag vara med och möta våren här. Detta är en fantastisk plats att ta del av naturen på, att bli medveten om allt liv som finns omkring oss. Höra alla dessa vårfåglar, att se snön smälta, att möta all grönska som snart kommer emot oss. Vi glömmer så lätt att grönskan är grön. Det finns inget grönt som når våra ögon just nu, sedan är allt så självklart. Som om världen aldrig existerat utan detta gröna. Jag tror att den gröna färgen gör gott för ögonen. Tvättar ögonen på ett vänligt sätt.
Huset är inte så kallt heller. Denna ärevördiga dam som heter Stadra Gård och som fyller 250 år i år. Fantastiskt, här har bott människor, har har människor verkat i 250 år. Det är en lång tid.
Måste skriva och tacka Robert och Ann Montgommery i morgon, för den storslagna festen nere på Segersjö. Många tankar kring det som var därnere. Att få vara med om en sådan fest är ett minne, jag hoppas att jag gjorde ifrån mig på ett bra sätt som Lucia på maskeraden. Det hade man väl inte trott om mig, Lucia. Därtill en som jobbade i köket – med italienskt förkläde och italienska rätter i fickan. Ja det blev något alldeles extra.
Nu får det räcka efter en lång dag. John Blund är på väg……………