Förbaskade huvudvärk. Ett avslag på en ansökan gjorde att jag stördök. Blev så ledsen, så ledsen. Alltid denna fråga om pengar, den äter upp mig som en cancersvulst. Ja det är bara att omarbeta budget igen och be till Gud, be till Gud eller till högre makter att det kommer folk så vi kan bygga på med biljettintäkter istället. Vad annat att göra.

Arbetat med ansökan till Landstinget. Den blev rätt ok, Lasse F kommer i morgon och skriver på. Lite till att fixa med den bara.
Johan hjälpte mig att få upp den jättestora hibiskusen. Den är ju så tung att den knappt går att lyfta själv, men på två personer så. Nu står den på sin vanliga plats, på verandan. Å så ledsen den var på mig när jag kom till Nora. Den skrek och ropade på mig, vatten, vatten, vatten, varför ger du mig inget vatten???
Solen kommer fram lite sakta. För en halvtimme sedan var det läskigt åskväder värre. När man är så nära sjön så känns det av hela tiden.
Inne på Sanbergs i Nora så träffade jag på en man som jobbar med O-ringen. 25.000 kommer till Örebro i slutet av juli. De har en fri dag på onsdagen. Och han tyckte det kunde vara lysande att göra reklam för oss. 1 %, jag säger 1 % av dem kunde väl komma. Det skulle göra 250 personer, och det är en herrans massa människor om man bygger på extra med dem.
Vi måste få ut till pressen mera material. Jag vill att de kommer igång och skriver om oss.
Gunnar Eklund från Umeå hörde av sig per mail. Det var väldigt roligt. Han har visst följt oss genom åren, som han skriver, och hört talas om honom. Han ville komma och ge en Torgny Lindgrenpjäs här, en berättarföreställning. Det blir ju inget i år, man får lägga in det framåt.
Solen börjar vräka fram sina strålar över Stadra. Skönt. Skönt. Skönt.